ÁSZF

ÁSZF

ÁSZF – JKP Statika (Synsol Kft.)

Fogalom meghatározás

ÁSZF: Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltató: a weboldal, és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások üzemeltetője: Synsol Kft.

Felhasználó: az a természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet, aki a weboldalt felkeresi és tartalmát megtekinti, megismeri, elolvassa. A Látogató ezzel a magatartásával, mint ráutaló magatartással elfogadja az ÁSZF-t.

Bevezetés

Üdvözöljük a JKP Statika (Synsol Kft.) honlapján. Kérjük, a honlap használata előtt figyelmesen olvassa el az alábbi ÁSZF-et. A jelen honlap használatával az ÁSZF-ben megfogalmazottakkal egyetért, amely elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül.

Általános Szerződési Feltételek – www.jkpstatika.hu

A Felhasználó jelen honlap használatával hozzájárul ahhoz, hogy a honlap Szolgáltatójának a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel.

A Szolgáltató, mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. A jelen feltételek tudomásulvételével a Felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a honlap üzemeltető cég székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Kötbér jogosulatlan tartalom felhasználás esetén

Amennyiben honlapunk tartalmát (írásos, kép, hang, vagy videó anyagokat) harmadik személy/személyek honlapján, nyomtatott médiumokban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen más írott, illetve szóban elhangzott módon a honlap üzemeltetőjének engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt tartalmanként napi 150.000 Ft, azaz napi százötvenezer magyar Forint összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A bizonyításhoz közjegyzői tartalomtanúsítást alkalmazunk a jogsértő költségére, amely közokirat.

2020. január 17.

Schaul Péter
ügyvezető